Onze fysieke winkel is sinds december 2020 na ruim 13 jaar gesloten.

De Telegraaf publiceerde een mooi artikel over onze dierenwinkel. We zijn heel blij met deze aandacht en vinden het ook geweldig dat Dirk Jan Bakker heeft aangeboden om alle artikelen die overblijven te schenken aan een goed doel.

Dierenambulance €1500,-

DOA Amsterdam €4000,-

Dierenasiel Oostzaan: Al het kattenvoer uit de winkel

Stichting de toevlucht Amsterdam €350,- én heel veel spullen

Kinderboerderij De Dierencapel €235,-

Afscheidswoorden

Wat begon tijdens een economische crisis, eindigt tijdens een economische crisis.  Maar let op, tijdens en niet door. Lief en leed deelde ik met jullie huisdieren, maar ook met jullie zelf en jullie geliefden. Glaasjes water, tissues, krukjes, knuffels, kaartjes, cadeautjes en bloemen. Alles kwam voorbij.  Vriendschappen (en zelfs een beste vriend) ontstonden en bleven. Puppy’s en baby’s zag ik in de winkel opgroeien, van senior dieren nam ik afscheid en helaas ook van een aantal van jullie, die niet meer met ons zijn. Oprecht kan ik zeggen dat deze 13 jaren de mooiste van mijn leven waren, elke ochtend had ik “zin om naar mijn werk” te gaan. Dat is bijzonder.

Maar…ik ben ook héél erg moe van het harde werken. Ik zie de ‘markt’ veranderen. Ik zie de pandemie en de gevolgen ervan (laten we ‘dat ene woord’ vandaag niet gebruiken). Zomer 2020 hebben mijn moeder en ik de knoop doorgehakt en besloten het schip te verlaten voor het zinkt, nu we de keus nog hebben.
Mijn moeder (74) benadrukt dat ze niet met pensioen gaat, ze blijft betrokken bij de bedrijfstakken die worden voortgezet. Ze is nog niet toe aan de spreekwoordelijke geraniums.

Bedankt allemaal, voor het vertrouwen en voor … Alles.


Wij gaan jullie missen!
Marjon & Amber.